MediYoga - Nya kurser startar i Augusti 2018. NYHET! Sömnskola! Info kommer snart!

Detta är Yogan för dig som vill hålla ett lugnare "tempo", lära dig andas rätt och inte göra så många invecklade övningar.
Kanske du känner dig spänd eller stel i kroppen, är stressad och har svårt att komma ner i varv, drabbats av sjukdom som satt ner din fysiska eller mentala förmåga, eller bara vill hålla kroppen smidig, stark och skapa ett inre lugn. 

Alla kan Yoga! oavsett ålder, fysik, tidigare erfarenhet eller smidighet. Du kommer precis som du är, det finns inget tävlingsmoment i yogan utan du strävar efter att göra övningarna efter dina förutsättningar. Medicinsk yoga är en terapeutisk mjuk och kraftfull yogaform med dokumenterad terapeutisk effekt. Programmen består av medveten andningsträning, mjuka fysiska övningar, avslappning och meditation.

Yogan kan utföras sittande på golvet eller på stol.

KURSSTART 15 augusti

 

MIMY är Mindfulness & MediYoga

Med Mindfulness får du mer gjort, med mindre stress. Du kan bli mer fokuserad, lugnare, mer produktiv och få ökad arbetsglädje. Prioriterar bättre, fattar klokare beslut. Du lär dig agera istället för att reagera när du möter stress och du ökar din förmåga att njuta av ljusglimtarna i din vardag och se det stora i det lilla.

MediYoga hjälper dig att frigöra spänningar i kroppen, bli smidigare och mer flexibel- i kropp såväl som i sinne. Genom effektiva andningstekniker och enkla rörelser kan du själv skapa balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

MIMY är en metod som väver samman dessa två tekniker och drar tydliga paralleller till vardagen, bland annat genom vardagsträning och reflektioner kring viktiga attityder.

Kursen handlar om att odla en medvetenhet när det gäller kropp, tanke och känsla i allt du gör- så att du förstår hur det påverkar dig. Träna på att använda din egen uppmärksamhetsförmåga till en fördel och hur du kan lära dig använda MIMY på ett sätt som ger dig ökad livskvalitet och minskad upplevelse av stress i din vardag. 

 

Anmälan och förfrågning till
akuro@live.se
tel: 0704-895042

Ge dig en möjlighet att ta hand om dig själv....på ett mjukt sätt...MediYoga!

MediYoga startar med nya kurser efter jul och Nyår! 17 januari 2018

8. Jan, 2018

MediYoga onsdagar kl 11.00-12.15
MediYoga onsdagar kl 13.00-14.15 senioryoga
MediYoga onsdagar, lugnare pass, kl 17.30-18.45

Mediyoga torsdagar fortsättningskurs kl 17.30-18.45
MediYoga för gravida, fredagar kl 11-12, 6 veckor, startar vid 7 st anmälda
OBS! Från graviditetsvecka 13

6 veckors Mediyoga för gravida 900kr
12 veckor MediYogaVarsam 1800kr
12 veckors MediYoga 1800kr
Terminskurser 18 veckor 2700kr
MIMY 1 kurs/år
Anmälan till kurserna:
akuro@live.se
Uppge, namn, adress och telefon..samt vilken kurs du vill gå.

MediYoga på annan plats eller annan tid....

Om du är intresserad av att jag kommer till ert företag ex på lunchyoga 45-60 min. Eller vill starta en grupp andra tider här på AkuRo. Kontakta mig gärna!